VideoBar

This content isn't available over encrypted connections yet.

Thursday, 2 February 2017

2.5 Ekar Tanah di Kg Ganchong, Kuala Pilah, Negeri Sembilan









Tanah kebun getah (tak diusahakan lagi)
Pokok getah kebanyakannya berusia dari 6thn ke 7thn sahaja.
Terdapat lebih kurang 500 ke 600 batang pokok getah disini.
Saiz 2.5 ekar
Rezab Melayu
Pegagangan Bebas

Laluan dekat dengan Seri Menanti jer.
Jarak dari Pekan Sri Menanti dalam 11 km sahaja.
Melalui Kg Cheriao dari jalan besar sedalam 1 km.

Boleh bawa kenderaan ikut laluan kampung sampai pinggir kawasan untuk ketanah tersebut.
Dari laluan adap rumah dekat Kpg Sg Cheka tu, kalau masuk jalan kaki ikut rizab jalan dengan jalan kaki @ 4 wheel drive cuma 250 kaki kedalam saja.
Kita akan melewati kebun getah India (6 ekar) bersebelahan dengan kebun ini.

Kepada sesiapa yang berminat nak buat kebun buah @ sayur @ ternak ayam kambing @ tempat istirehat, ini adalah harga yang sangat menarik.
Owner nak lepaskan pada harga RM 120K sahaja @ jatuh kpd harga RM 48K seekar
Kalau kira dari kaki persegi cuma pada harga RM 1.10 skps

Cukup murah. Boleh buat Rumah Rehat dan kebun sekali. kalau nak terus potong getah sekarang memang terbaik sebab getah dah naik harga!!

Sila hubungi saya untuk temujanji tengok lokasi (direct dgn owner sekali)

En Putra (REN 00201)
IEC Properties E(3)1240
012-2615337
010-3056823


Terima kasih.

You are welcome to fill up this form if you need any services to any properties to Buy, Sell or Rent:-
http://goo.gl/forms/6419OfrvRn

No comments: